Nic jsme neodvezli z Jedovnice...

02.12.2013 20:26
Dne 30. 11. 2013 tým Snakes Brno jel do Jedovnic odehrát další kolo ČFBU ligy. První komplikace týmu nastala z kraje brzo ráno, kdy jeden hráč kvůli nemoci nedostavil na sraz  s týmem, který měl přesto týmové dresy u sebe. Díky milé vrátné, která odemkla pokoj našeho maroda, kde jsme si mohli vzít dresy a rychle odcestovat do Jedovnic. 
 
Sportovní hala v Jedovnicích, která patřila zároveň jedné střední školy byla pěkná s kval- itním hracím povrchem. Náš první zápas dne se měl uskutečnit proti týmu Mac Eagles. Zápas se vůbec nevyvíjel pro Snakes dobře, celá obranná fáze hořela. Nebyla znát žádná bojovnost, hráči kromě brankáře byli někde na houbách a tak i dopadl výsledek. Mac Eagles porazil Snakesáky v poměru 8:3 a jedině díky brankáři Mundokovi to neskončilo dvouciferným skorem. 
 
Do druhého zápasu nastupovali Snakesáci vyhecovaní s odhodláním zlepšit hru a nasadit bojovnost. Bohužel i v tomto zápase proti Atlasu Blansko nevyvýjel dobře. Tento zápas byl poznamenán velmi tvrdou hrou na obou stranách a množstvím vyloučených hráčů ze strany Snakes a proměňování přesilovek ze strany Atlasu. V tomto zápase se nedařilo obraně ale  i útoku, několik spálených tutovek a brejků. Celý zápas od strany hráčů byl ve stylu Já chci dát gól. Konečný výsledek bylo jasné vítězství Atlasu Blansko v poměru 11:3 nad Snakes Brno. 
 
Vyzdvihnout musím našeho brankáře Tommyho a celou druhou lajnu, která hrála a snažila, seč mohla.
 
Doufám, že nedění ligové Deaf kolo odehrají Snakesáci líp a obrana konečně bude probuzená
 
Kaze
FbC Snakes Brno
Zpět